Мнения за myebook.bg

Застраховка на устройства за четене на електронни книги

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Уважаеми Клиенти,

Започваме новата 2011 година с нещо ново и уникално за българския пазар – „Застраховка на устройствата за четене на електронни книги”.

От създаването на първия в България он-лайн магазин за продажба на електронни книги www.shop.ebook.place.bg усилията на екипа са насочени към осигуряването на възможно най-голям избор на марки и модели устройства, във всички ценови категории и технически възможности. Пълният  набор на устройства от марките Kindle, Pocketbook, Sony, iRiver, Prestigio, мултимедийните устройства на Pocketbook, Diva, Archos и Prestigio, като и богат набор от аксесоари вече се предлагат в магазина.

Натрупания едногодишен опит показа, че счупването на екрана на електронния четец е най-често срещаната и за съжаление и най-скъпо струващата извънгаранционна повреда. Като логично следствие от това ние потърсихме подходящо решение за нашите клиенти и то е „Застраховка на устройствата за четене на електронни книги”

Застрахователната компания UNIQA със съдействието на Е-book, разработи за Вас – нашите клиенти уникалният продукт. Сега вече при сключване на застраховка можете да се насладите на четенето без притеснения.

Сключването на застраховката е опционално, и можете да го избирате при закупуване на устройствата. Подробности относно цени и „Общи условия” можете да намерите на страницата http://shop.ebook.place.bg/insurance.php и на  http://forum.ebook.place.bg/index.php?topic=10.0

За тези, които вече са закупили своите четци, има възможност също да ги застраховат, при определени условия.

Застраховка на устройства за четене на електронни книги, 5.0 out of 5 based on 1 rating

,

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)