Мнения за myebook.bg

ВНИМАНИЕ! Некоректни търговци!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Коледните празници наближават, а с това и треската за покупки на подаръци.
За съжаление по традиция това е времето, в което се развихрят и некоректните търговци!
В момента на Българския пазар (в големите вериги магазини за бяла и черна техника и не само там) масово се предлагат четци Amazon Kindle 4 SO (Special Offers) без това изрично да е упоменато от продавачите, като по този начин подлъгват клиентите с „изгодно ниски цени“.
Това от своя страна се явява грубо нарушение на множестово законови разпоредби и морални норми.
За голямо съжаление, дали модела е SO (Special Offers – с рекламите) не може лесно да бъде установено от обикновенния потребител само по външния вид на опаковката и устройството. Наличието на рекламите се установява едва СЛЕД КАТО УСТРОЙСТВОТО БЪДЕ РЕГИСТРИРАНО в сайта на Amazon!

Коледните празници наближават, а с това и треската за покупки на подаръци!

За съжаление по традиция това е времето, в което се развихрят и некоректните търговци!

В момента на Българския пазар (в част от големите вериги магазини за бяла и черна техника, а и не само там) масово се предлагат четци Amazon Kindle 4 SO (Special Offers) без това изрично да е упоменато от продавачите в наименованието или описанието на артикула, като по този начин подлъгват клиентите с „изгодно ниски цени“.

Това от своя страна се явява грубо нарушение на множество законови разпоредби и морални норми.

За голямо съжаление, дали модела е SO (Special Offers – с рекламите) не може лесно да бъде установено от обикновения потребител само по външния вид на опаковката и устройството.

Наличието на рекламите се установява едва СЛЕД КАТО УСТРОЙСТВОТО БЪДЕ РЕГИСТРИРАНО в сайта на Amazon!

Не бива да се смята, че устройствата със SO  (Special Offers) са по-лоши в техническо отношение от тези без рекламните скрийн сейвъри, но не е редно да се премълчават факти относно характеристиките на дадено устройство с цел подвеждане на клиента при покупката. Това до голяма степен нарушава правото на клиента за „информиран избор и покупка“, което сериозно вреди както на самите клиенти така и на всички лоялни търговци (както онлайн така и офлайн) в България и руши и без това крехките взаимоотношения на доверие между тъговец и клиент.

ВНИМАНИЕ! Некоректни търговци!, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

,

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)