Мнения за myebook.bg

Kindle DX.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Спрян от производство!

Kindle DX е най-продаваният 9,7″ четец за електронни книги в света през последните 2 години. Новото поколение Kindle DX е с подобрен дисплей: контраст 10:1, без отблясъци и гарантирана липса на слънчев ефект. Оптимизацията на качеството на изображението се постига и чрез подобряване на вградените в четеца шрифтове. Големият 9,7″ екран е перфектен за четене на богати на илюстрации, графики, таблици и формули книги в .pdf формат, като и на вестници, списания, блогове и др. Възможността за ползване на безплатна 3G връзка позволява достъп до интернет без ограничения в повече от 100 страни (както в къщи или на работното място така и по време на пътуване).
Осигурена е възможност за автоматично завъртане на изображението на екрана в режим portrait и landscape.

Това което може би най-много интересува българските потребители е въпроса за поддръжката на кирилица. Текущата версия на софтуера не поддържа по подразбиране кирилица, но кирилизацията на устройството е възможна и не е много сложна. Повече информация може да намерите в нашия форум.

Благодарение на безплатната 3G връзка, не е необходимо да разполагате с компютър за да закупите/свалите поредната нова книга за Вашият Kindle за по-малко от 60 секунди (ако ползвате сайта на Amazon :-) ).

Създавайки си акаунт в Amazon Вие получавате и възможността за архивиране на закупените електронни книги, така че да не се притеснявате при повреда или подмяна на Вашия четец за електронни книги Kindle.

За ползващите англииски език има реализирана функция Text-to-Speech, позволяваща на четеца да “чете на глас“ избрания от Вас текст от книга, вестник, списание блог и др. (в насточщата версия на firmware функцията не работи с .pdf файлове).

Благодарение на вградената Facebook и Twitter интеграция, Вие може да споделяте любимите си пасажи от четената от Вас електронна книга с роднини и приятели.

Функция „Popular Highlights“. С помоща на тази функция може да видите кои пасажи са предпочитани от милионите потребители на Kindle по света в четената от Вас електронна книга. Ако няколко души подчертаят определен пазаж от текста, то този пасаж ще се появи като маркиран и във вашата книга заедно с посочена бройка на хората, които са го маркирали като интересен.

Функция „PDF Pan and Zoom“. С нейна помощ може да увеличите до 300% всяка зона на преглеждания .pdf файл за да станат четими дори и най-дребните детайли поместени в него.

Дисплей 9,7″ E Ink® 150 ppi, 1200×824 (стъклен), контраст 10:1
Цветност (нива на сиво) 16 за текст и картинки
Вградена Памет 4 GB, 3,3 GB на разположение на потребителя
Интерфейс USB 2.0 (micro-B connector)
Аудио изход 3.5 mm stereo аудио жак + 2 бр. високоговорители монтирани на гърба
Формати за книги Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC; HTML, DOC, RTF след конвертиране
Формати за изображения JPEG, GIF, PNG, BMP след конвертиране
Формати за музика MP3
G-сензор да
Тъчскрин не
Безжична връзка 3G
Цветове на корпуса графит
Габаритни размери 260 x 183 x 9,6 мм
Тегло 536 гр.

Окомплектовка: Kindle DX - 3G, Зарядно US стандарт, USB кабел, кратко ръководство за употреба. Пълното ръководство (на англииски) е предварително качено на устройството или може да бъде свалено от тук.

Посетете нашия електронен магазин на адрес: shop.ebook.place.bg

Kindle DX, 5.0 out of 5 based on 1 rating
  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)