Мнения за myebook.bg

NOOK Touch GlowLight.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

Новото поколение NOOK - NOOK Touch GlowLight е първия и засега единствен четец за електронни книги оборудвано с най-добрият eInk дисплей на пазара Pearl с контраст 10:1, тъчскрийн и вградено осветление. Екрана е без отблясъци и гарантирана липса на слънчев ефект. Новото устройство е още по-леко от предшественика си като е постигнато тегло от само 197 грама.

Най-голямо подобрение в модела е вграденото осветление реализирано по революционната технология GlowLight, осигуряваща меко и равномерно осветяване на целия екран по време на четене. Включването на осветлението на екрана става само с едно докосване. Регулирането на яркоста се извършва с плъзгане на пръста по екрана като може плавно да изберете от ярко осветление до едва забележима мека подсветка в зависимост от обкръжаващите условия и личните Ви предпочитания.

Всичко това съчетано с значително повишената скорост на работа на устройството прави NOOK Simple Touch GlowLight едно от най-иновативните и предпочитани устройства за четене на електронни книги.

Това което може би най-много интересува българските потребители е въпроса за поддръжката на кирилицаNOOK Touch GlowLight поддържа перфектно кирилица! При използване на ePub формат устройството показва кирилските символи независимо дали файла е с или без вградени шрифтове.

Благодарение на тъчскрийн екрана е избегнато и дразнещото щракане на бутоните при прелистването на страница, което в съчетание с вградената подсветка осигурява комфорт, както на Вас така и на околните при четене цяла нощ в тиха обстановка.

За ползващите английски език има вграден Английско – Английски тълковен речник.

Дисплей 6? Pearl E Ink® Тъчскрийн, 167 ppi, 800?600 (стъклен), контраст 10:1 с вградено осветление
Цветност (нива на сиво) 16 за текст и картинки
Вградена Памет 2 GB, 1GB на разположение на потребителя (750 MB резервирани за съдържание от B&N)
Слот за памет microSD до 32GB
Интерфейс USB 2.0 (micro-B connector)
Аудио изход не
Формати за книги ePub, PDF, ePub с DRM, PDF с DRM
Формати за изображения JPG, GIF, PNG и BMP
Формати за музика не
G-сензор не
Тъчскрин да
Безжична връзка WiFi 802.11b/g/n (WEP, WPA и WPA2 security)
Цветове на корпуса графит
Габаритни размери 165 x 126,6 x 12 мм
Тегло 197 гр.

Окомплектовка: NOOK Touch GlowLight, кратко описание (Quick start guide), micro USB – USB кабел. Пълното ръководство (на англииски) е предварително качено на устройството.

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)