Мнения за myebook.bg

PocketBook 701 IQ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

В PocketBook IQ 701 се използва пълноцветен течнокристален сензорен екран с диагонал 7″, оптимизиран за възпроизвеждане на различи мултимедийни приложения. При PocketBook IQ е вграден позициониращ датчик, който управлява завъртането на изображението на екрана.

При PocketBook IQ се използва системата Android 2.0 от компанията Google, която се използва при поевчето съвременни таблетни компютри. В устройството допълнтелно е вградено специално програмно обезпечение на компанията PocketBook International, позволяващо четенето на електронни книги. Също така в устройството предварително са инсталирани голямо количество приложения за общуване в Интернет, гледане на видео, слушане на музика и много други. От Вас не се изисква да изтегляте нищо допълнително – всичко вече е инсталирано …

„Text-to-speech“. За първи път в мултимедийно устройство с фукция на четец на електронни книги е реализирана поддръжка на функцията преобразуване на текста в глас на 26 езика.

По традиция в електронните четци е реализирана функцията за създаване на неограничен брой бележки и отметкиPocketBook IQ 701 въпреки че се позиционира като мултимедиен таблет не прави изключение от това проавило. Тази функция позволява да отбелязвате интересни пасажи в текста и по-късно да се връщате към тях. Вие можете да отделите фрагмент от текста и да го копирате във Вашия архив за бележки.

Дисплей 7″ TFT, 800×600, сензорен дисплей с подсветка (стъклен)
Цветност пълноцветен
Процесор Samsung® 800 MHz
Оперативна памет 256 MB
Flash-паmet 2 GB
Интерфейс miniUSB (12Mb/s)
Слот за памет SD до 32GB
Акумулатор Li-Polymer 7,4 V (1600 mAh)
Аудио изход 3.5 мм stereo, вградени говорители
Формати за книги FB2, «FB2.ZIP», TXT, PDF, DJVU, RTF, HTML, PRC (mobi), CHM, EPUB, DOC, TCR, DOCX
Формати за изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF
Формати за архиви ZIP, FB2.zip
Формати за музика MP3
G-сензор да
Тъчскрин да
Безжична връзка WiFi b/g/n
Цветове на корпуса бял, червен, син
Габаритни размери 190 x 145 x 11 мм
Тегло 520 гр.

Окомплектовка:

  • PocketBook IQ 701, защитен калъф, зарядно устройство, кратка инструкция (Quick start guide), ръководство за употреба в PDF формат.

Посетете нашия електронен магазин на адрес: shop.ebook.place.bg

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)