Мнения за myebook.bg

PocketBook A10.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

Устройството работи на базата на Android версия 2.3.5 Gingerbread. Освен това, в този модел са реализирани уникални разработки на компанията PocketBook, а именно – оригинални интерфейс, библиотека, видеоплеър и desktop.

За обмен на данни и информация PocketBook A10има вграден Bluetooth 2.1. Интернет връзката се осъществява посредством Wi–Fi 802.11(b/g).

Цветен мултисензорен дисплей с диагонал 10″ – това е уникалното лице на модела PocketBook A10. Исключително удобната ергономия на екрана cъс съотношение 4х3 е специално подбрана за четене, работа и развлечения, както и за гледане на видео.
Разделителната способност на дисплея е 1024х768 пиксела. Удобството за четене в този модел е реализирано благодарение на оптималното съчетание на цвета на фона и шрифтовете. Въз основа на проведени изследвания беше определено тяхното най-добро съчетание за максимален комфорт при четене на TFT дисплея.

Модела PocketBook A10 работи на базата на процесора TI ОМАР 3 (1GHz Cortex A8). Той създава продуктивна среда, необходима за ефективната работа на многофункционалните приложения на устройството. Освен това, бързината на устройството допълнително се осигурява от 512 МB оперативна памет.

Гледане на снимки и видео, слушане на музика, уеб-сърфиране и четене на книги: всичко това може да се прави едновременно и качествено на PocketBook A10.

Високочувствителния multitouch дисплей прави работата с приложенията бърза, ефективна и резултативна.
В PocketBook A10 са реализирани лесни за използване органи за управление, осигуряващи максимално удобство при четене. Той се отличава от стандартните панелели на устройствата базирани на Android с това, че освен познатите клавиши «Home», «Меню», «Назад» и «Търсене» на него има и два клавиша за прелистване на страници. Всички клавиши имат приятна мека подсветка.

На левия страничен панел е разположен бутон за регулиране нивото на звука, който приятно ще ви удиви със своята мощност и чистота.
Устройството поддържа функцията преобразуване на текста в говор Text-to-Speech, която ще прочете книгата на 4 езика от 27 достъпни за сваляне от сайта.

Инсталираните речници ABBYY® Lingvo ще ви помогнат бързо да определите значението на неизвестните думи, без да затваряте книгата.

Мощността на вградената литиево-полимерна акомулаторна батария е 6600 mAh, което ви позволява да използвате четеца:
- 6,5 часа в смесен режим при пълно натоварване (включени Wi-Fi и Bluetooth, уеб-сърфиране, четене, слушане аудио, гледане видео);
- 6 часа в режим на непрекъснато гледане на видео.

Модела PocketBook A 10’’ се отличава с характерната за всички устройства PocketBook мултиформатност. Устройството поддържа 11 текстови формата: PDF (ADOBE DRM), EPUB (ADOBE DRM), PDF, EPUB, FB2, TXT, DJVU, RTF, HTML, DOC, DOCX, четириграфични – JPEG, BMP, PNG, TIFF, три видео формата – AVI, MKV, MP4 и два аудио формата – MP3, WAV

Дисплей 10″ TFT, 1024×768, сензорен мултиъч дисплей с подсветка (стъклен)
Цветност 262000 цвята
Процесор TI ОМАР 3 1GHz Cortex A8
Оперативна памет 512 MB
Flash-паmet 4 GB
Интерфейс miniUSB (12Mb/s)
Слот за памет SD до 32GB
Акумулатор Li-Polymer 3,7 V (6600 mAh)
Аудио изход 3.5 мм stereo, вградени говорители 2x 0,5W
Формати за книги PDF (ADOBE DRM), EPUB (ADOBE DRM), PDF, EPUB, FB2, TXT, DJVU, RTF, HTML, DOC, DOCX
Формати за изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF
Формати за архиви ZIP, FB2.zip
Формати за музика MP3, WAV
G-сензор да
Тъчскрин да
Безжична връзка Bluetooth, WiFi b/g/n
Цветове на корпуса бял
Габаритни размери 207 х 244 х 15 мм
Тегло 670 гр.

Окомплектовка: PocketBook A10, защитен калъф, зарядно устройство, USB kabel, кратка инструкция (Quick start guide), ръководство за употреба в PDF формат.

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)