Мнения за myebook.bg

PocketBook 622 Touch.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

PocketBook Touch — е устройство за четене, съчетаващо всички най–добри и важни характеристики на съвременните ридъри. Управлението на устройството е лесно, приятно и удобно, благодарение на мултисензорния дисплей и уникалния интерфейс. eInk Pearlекрана прави текстовете на електронните книги по-наситени и контрастни. Смяната на изображенията и прелистването стават по бързо, поради високата скорост на обновяване на екрана. Елегантността, тънкия корпус, приятния на пипане заден панел и и високото качество на материалите и изработката на устройството, създават усещане за комфорт и удоволствие при използването на PocketBook Touch.
PocketBook Touch разполага с 6″-чов дисплей, базиран на технологията eInk® Pearl с резолюция 800×600px. Отличителна черта на този екран е минималното енергопотребление и максималното визуално сходство със стандартната хартия. Освен това, екрана поддържа 16 градаций на сивото, което позволява изобразяването на сложни текстове и иллюстрации.
В сравнение с обикновените дисплеи (LCT, TFT, …), при E-Ink отсъства трептенето, предизвикващо напрежение на очите. В следствие на това, при четене очите се уморяват по-бавно отколкото при използване на електронни устройства с други типове екрани (телефон, ноутбук, или компютър). От такъв екран можете да четете с часове без да се притеснявате за зрението си.
Управлението на PocketBook Touch е лесно, приятно и удобно благодарение на мултисензорния дисплей и уникалния интерфейс.
PocketBook Touch работи с мощен Freescale процессор с честота 800 MHz, който гарантира висока скорост на работа на устройството при използването на всички приложения. Благодарение на мощния процесор можете да да отворите няколко книги или приложения (браузър или плеър) едновременно.
Капацитета на литиево–полимерната батерия е 1100 mAh. Eдно зареждане на батерията е достатъчно, за да прочетете 8000 страници. Устройството може да работи един месец без презареждане, ако е изключен Wi – Fi модула.
Модела PocketBook Touch се отличава с обичайната за всички модели PocketBookподдръжка на много формати. Устройството поддържа 15 текстови формата: EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF (до версия 1.6. включително), FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR и четири графични – JPEG, BMP, PNG, TIFF.
Електронният четец поддържа функцията за преобразуване на текста в глас - Text-to-Speech, която може да Ви прочете книгата на 4 езика от 26-те достъпни за зареждане през сайта. За съжаление на българските потребители, българския език не е включен в достъпните 26 езика.
Предварително заредените речници ABBYY® Lingvo, ще Ви помогнат бързо да намерите значението на непознатите думи, без да затваряте книгата.
Електронния четец PocketBook Touch осигурява бърз достъп до Интернет. В кафето, хотела, на летището или на други обществени места можете да ползвате Wi–Fi връзката за достъп до Интернет, благодарение на вградения модул WLAN 802.11 b/g/n.

Дисплей 6″ E Ink® Pearl, 166 dpi, 800×600 (стъклен)
Цветност (нива на сиво) 16 за изображения/4 за текст
Процесор Freescale 800МHz
Оперативна памет 128 MB
Flash-паmet 2 GB
Интерфейс microUSB (12Mb/s)
Слот за памет microSD до 32GB
Акумулатор Li-Polymer (1100 mAh) до 8000 прелиствания с едно зареждане
Аудио изход 3,5 mm audio жак
Формати за книги EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, FB2.ZIP
Формати за изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF
Формати за архиви ZIP, FB2.zip
Формати за музика MP3
G-сензор не
Тъчскрин капацитивен мултитъч
Безжична връзка WiFi 802.11 b/g/n
Цветове на корпуса тъмносив, бял
Габаритни размери 175 х 114,5 х 9,5 мм мм
Тегло 195 гр.

Окомплектовка: PocketBook Touch, Micro USB-кабел, Кратко ръководство на потребителя, Гаранционна карта.

Кратко ръководство на български.

За повече информация посетете нашия форум.

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)