Мнения за myebook.bg

PocketBook 611.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

PocketBook Basic 611 – е компактно мултифункционално устройство прилягащо удобно в ръката. То съвместява всички условия за комфортно четене със стилен опростен дизайн и малко тегло.

Дисплея на модела PocketBook Basic 611 е изработен на базата на технологията на електронната хартия eInk. Отличителната черта на тази революционна технология е максималното визуално сходство на екрана с хартиените страници. Дисплея не излъчва светлина, а работи само с отразена такава. Собствениците на PocketBook Basic 611 няма да имат проблеми с ъгъла на гледане или с бликове от слънцето. Можете да четете от ридера PocketBook дори в най-слънчевия ден. При желание можете да включите режима на обновяване без затъмнение на екрана: достатъчно е да активирате функцията от менюто с настройки.

Електронния четец PocketBook Basic 611 осигурява бърз достъп до Интернет. В кафето, хотела, на летището или на други обществени места можете да ползвате WiFi връзката за достъп до Интернет, благодарение на вградения модул WLAN 802.11 b/g/n.

Благодарение на лесния за настройване RSS ридер, можете да прочетете всички актуални новини от любимите Ви сайтове, докато сте в кафето, хотела, на летището или на други обществени места където има възможност за WiFi връзка с Интернет.

Настройките за изобразяване на текста, ще Ви позволя да си създадете такъв комфорт за четене, какъвто е най- удобен за Вас. Изберете един от десетте вградени шрифта или при желание добавете други, който Ви харесват. Променяйте размера на шрифта, междуредовите разстояния, размера на полетата, начина на пренасяне и други настройки на формата на текста, за да увеличите в пъти удоволствието от четенето.

Капацитета на литиево – полимерната батерия е 1000 mAh. С едно зареждане на батерията е достатъчно, за да прочетете 8 000 страници. Устройството може да работи един месец без презареждане, ако е изключен Wi – Fi модула.

Заредените речници ABBY Lingvo, ще Ви помогнат бързо да намерите значението на непознатите думи, без да затваряте книгата.

Модела PocketBook Basic 611 се отличава с обичайната за всички модели PocketBook мултифункционалност. Устройството поддържа 14 текстови формата: EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, FB2.ZIP, както и 4 графични: JPEG, BMP, PNG, TIFF.

PocketBook Basic 611 има Freescale 800МHz процесор, който поддържа голямо количество функции, необходими за мобилната техника от ново поколение, включително Wi – Fi и USB. Освен това устройството има 128 MB оперативна памет.

PocketBook 611 Basic е най – тънкия четец в продуктовата линия на PocketBook. Вземайки предвид малкото тегло, бъдете сигурни, че устройството ще стане ваш постоянен спътник. Корпусът е с ергономична форма с леко разширение в долната част за по – голямо удобство. Устройството се характеризира с ергономичен дизайн и удобна подредба на бутоните и мултимедийните портове.

Вашето устройство винаги ще има актуални и съвременни възможности благодарение на редовното обновяване на софтуера, в който програмистите на фирма PocketBook ще усъвършенстват старите и ще добавят нови функции. Фирмата се грижи, обновяването да става максимално бързо и удобно. Софтуерните версии се качват на сайта на фирмата, от където могат да бъдат свалени безплатно или да бъдат обновени непосредствено през устройството, чрез Wi – Fi.

Дисплей 6″ E Ink® Vizplex, 166 dpi, 800×600 (стъклен)
Цветност (нива на сиво) 16 за изображения/4 за текст
Процесор Freescale 800МHz
Оперативна памет 128 MB
Flash-паmet 2 GB
Интерфейс microUSB (12Mb/s)
Слот за памет microSD до 32GB
Акомулатор Li-Polymer (1000 mAh) до 8000 прелиствания с едно зареждане
Аудио изход не
Формати за книги EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, FB2.ZIP
Формати за изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF
Формати за архиви ZIP, FB2.zip
Формати за музика не
G-сензор да
Тъчскрин не
Безжична връзка WiFi 802.11 b/g/n
Цветове на корпуса тъмносив, бял
Габаритни размери 122,6 х 176,38 х 9,7 мм
Тегло 175 гр.

Окомплектовка: PocketBook Basic 611, Micro USB-кабел, Кратко ръководство на потребителя, Гаранционна карта.

Посетете нашия електронен магазин на адрес: shop.ebook.place.bg

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)