Мнения за myebook.bg

PocketBook 613.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Спрян от производство!

PocketBook Basic 613 – е компактно мултифункционално устройство прилягащо удобно в ръката. То съвместява всички условия за комфортно четене със стилен опростен дизайн и малко тегло.

Дисплея на модела PocketBook Basic 613 е изработен на базата на технологията на електронната хартия eInk, поколение Vizplex. Отличителната черта на тази революционна технология е максималното визуално сходство на екрана с хартиените страници. Дисплея не излъчва светлина, а работи само с отразена такава. Собствениците на PocketBook Basic 613 няма да имат проблеми с ъгъла на гледане или с бликове от слънцето. Можете да четете от ридера PocketBook дори в най-слънчевия ден. При желание можете да включите режима на обновяване без затъмнение на екрана: достатъчно е да активирате функцията от менюто с настройки.

Намалението на цената в сравнение с предишния модел четец за електронни книги PocketBook Basic 611 се дължи на факта, че PocketBook 613 се е разделил с възможността за връзка с Интернет посредством WiFi.

Капацитета на литиево – полимерната батерия е 1000 mAh. С едно зареждане на батерията е достатъчно, за да прочетете 8 000 страници. Устройството може да работи до един месец без презареждане.

Като допълнителни екстри в модела има вградени: 3 речника, календар, калкулатор, игри, бележки, библиотека.

Модела PocketBook Basic 613 се отличава с обичайната за всички модели PocketBook мултифункционалност. Устройството поддържа 14 текстови формата: EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, FB2.ZIP, както и 4 графични: JPEG, BMP, PNG, TIFF.

PocketBook Basic 613 има 800МHz процесор и 128 MB оперативна памет.

PocketBook 613 Basic е най – тънкия четец в продуктовата линия на PocketBook.Вземайки предвид малкото тегло, бъдете сигурни, че устройството ще стане ваш постоянен спътник. Корпусът е с ергономична форма с леко разширение в долната част за по – голямо удобство.

Вашето устройство винаги ще има актуални и съвременни възможности благодарение на редовното обновяване на софтуера, в който програмистите на фирма PocketBook ще усъвършенстват старите и ще  добавят нови функции. Фирмата се грижи, обновяването да става максимално бързо и удобно. Софтуерните версии се качват на сайта на фирмата, от където могат да бъдат свалени безплатно.

Дисплей 6″ E Ink® Vizplex, 166 dpi, 800×600 (стъклен)
Цветност (нива на сиво) 16 за изображения/4 за текст
Процесор 800МHz
Оперативна памет 128 MB
Flash-паmet 2 GB
Интерфейс microUSB (12Mb/s)
Слот за памет microSD до 32GB
Акумулатор Li-Polymer (1000 mAh) до 8000 прелиствания с едно зареждане
Аудио изход не
Формати за книги EPUB DRM, PDF DRM, HTML, DJVU, RTF, TXT, PRC, CHM, DOC, TCR, FB2, FB2.ZIP
Формати за изображения JPEG, BMP, PNG, TIFF
Формати за архиви ZIP, FB2.zip
Формати за музика не
G-сензор да
Тъчскрин не
Безжична връзка не
Цветове на корпуса тъмносив, бял
Габаритни размери 122,6 х 176,38 х 9,7 мм
Тегло 180 гр.

Окомплектовка: PocketBook Basic 613, Micro USB-кабел, Кратко ръководство на потребителя, Гаранционна карта.

Кратко ръководство на български.

За повече информация посетете нашия форум.

PocketBook 613, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)