Мнения за myebook.bg

Kindle 4/4 new.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Спрян от производство!

Новото поколение Kindle 4 new (или както е обявен на сайта на Amazon само Kindle) е с дисплей с контраст 10:1, без отблясъци и гарантирана липса на слънчев ефект. Подобрена е с 15% скоростта на прелистване на страниците, както и четимостта на шрифта.

Вградения WiFi модем позволява връзка с интернет без ограничения, навсякъде където има достъп до безжичен интернет (както в къщи така и по време на пътуване). В новото поколение Kindle 4 new е запазен добре известният ни „експериментален“  WebKit базиран браузер позволяващ свободното браузване в интернет.

Радостното за българските потребители е запазената перфектна поддръжката на кирилица. Достатъчно е файловете да са в .mobi или PDF формат. (Повече подробности за конвертирането от .fb2/ePub в .mobi може да прочетете в нашия форум.)

По отношение на дизайна освен променения цвят на корпуса и пълната липса на хардуерна клавиатура промяна са претърпели и бутоните за прелистване. Те са разположени странично на корпуса.

Благодарение на безжичната връзка, не е необходимо да разполагате с компютър за да закупите/свалите поредната нова книга за Вашият Kindle за по-малко от 60 секунди (ако ползвате сайта на Amazon :-) ).

Създавайки си акаунт в Amazon Вие получавате и възможността за архивиране на закупените електронни книги, така че да не се притеснявате при повреда или подмяна на Вашия четец за електронни книги Kindle.

Благодарение на вградената Facebook и Twitter интеграция, Вие може да споделяте любимите си пасажи от четената от Вас книга с роднини и приятели.

Дисплей 6″ E Ink® 167 ppi, 800×600 (стъклен), контраст 10:1
Цветност (нива на сиво) 16 за текст и картинки
Вградена Памет 2 GB, 1,25 GB на разположение на потребителя
Интерфейс USB 2.0 (micro-B connector)
Аудио изход не
Формати за книги Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC; HTML, DOC, JPEG, GIF, PNG, BMP след конвертиране
Формати за изображения JPEG, GIF, PNG, BMP след конвертиране
Формати за музика не
G-сензор не
Тъчскрин не
Безжична връзка WiFi 802.11b/g/n (WEP, WPA и WPA2 security),Wi-Fi Protected Setup (WPS)
Цветове на корпуса черен
Габаритни размери 165,75 mm x 114,5 mm x 8,7 mm мм
Тегло 170 гр.

Окомплектовка: Kindle 4 WiFi new, USB кабел, кратко ръководство за употреба.

  1. Още няма публикувани коментари
(няма да бъде публикувано)